Epost: kontakt (at) skjebergck.no Kontonr: 1020.27.07772 Orgnr: 996061620

Forsiden Nyheter Medlemmer Trening Ritt Linker

Nyheter

Her finner du de mest aktuelle nyheter fra Skjeberg CK.

Aktuelle Nyheter

  • 10.03.2018
  • Sak: Informasjon om sesongen
Da nærmer vi oss sesongstart, selv om det ikke ser sånn ut akkurat i dag. Mulig vi foregriper begivenhetenes gang her, men vi antar at det ikke er noen hemmelighet at fellestreninger starter opp allerede første uke etter påske.

Som i fjor vil Gunnar retablere gruppe 2, mens HP Slang vil koordinere gruppe 1.
Erfaringer viser at det er smart å bli med fra oppstart. Vi starter pent og nettopp derfor er det lurt å bli med fra starten på sesongen. Vi har en spennende tid foran oss.

For de som liker konkurranser, kan vi jo nevne at Master NM blir arrangert på Løken i Høland i tiden 30.juni til 1.juli. Master Nordisk går av stabelen i starten av august i Follo. Begge disse mesterskapene er åpne for alle klubbens mastersyklister. Dette kan kanskje være mesterskap som trigger noen av oss. Vi vet at det er flere fra SCK som stiller til start i NM i år.

Vi kan også avsløre at klubben kjøper inn litt felles drikke, slik at vi kan ta en prat etter treningene også. Uformelle helgeturer vil bli annonsert på FB som tidligere. Her håper vi at flere tar steget frem i år, slik at det kan bli grunnlag for to grupper her også. Dette er veldig sosialt og felles kaffepauser er ofte motivasjon god nok.
Men, det viktigste av alt akkurat nå er å bestemme seg for at DU skal bli med å trene fra start i år. Resten kommer nesten av seg selv.
Husk at alle de store endringene i livet begynner med en enkelt beslutning.
Nå er tiden snart inne for ta denne beslutningen, folkens!
Kom igjen, la dette bli det året hvor endringen startet!
Du kommer garantert ikke til å angre!
Da er ballen kastet, nå gjelder det for DEG å fakke..
Mer info kommer etter hvert, vi snakkes!

PS: denne informasjon finnes også på facebook-siden til SCK.

 
Kontakt oss Bilder Sponsorer